Thorr WM

Thorr Warehouse Management


A THORR WM integrált logisztikai rendszer alkalmas egy egy vagy több ügyféllel rendelkező raktár, logisztikai vállalkozás feladatainak teljes körű ellátására. Széles körű interface platformjával képes bármilyen más vállalati rendszerrel kommunikációt kiépíteni, függetlenül attól, hogy IDOC, EDI, XML vagy formázott text állomány kezelése szükséges, s hogy az adatok AS2 csatornán, FTP-n vagy más elektronikus úton érkeznek-e.


A Funkcionalitás a teljesség igénye nélkül

  • Egyszerű, jól átlátható felhasználói felület
  • Különböző ügyfelek szeparált adatkezelése, egy rendszeren belül
  • Rugalmas és egyben robosztus felépítés
  • Többnyelvű
  • Automatikus verziófrissítés
  • Könnyen beállítható felhasználói szerepkörök és jogosultságok

Thorr AWP

Thorr Automated Warehouse Processing


A Thorr AWP a Thorr Application Suite integrált raktári alkalmazáscsomag része, kifejezetten a raktéri papír mentes működés támogatására, mobil adatgyűjtők és vonalkód nyomtatók segítségével. Az AWP széles körű konfigurálhatósága könnyen lehetővé teszi a különböző raktári igények kielégítését. Azonnali riportolási lehetőségeivel és átlátható működési folyamataival percre pontos információkat ad a raktári dolgozók, eszközök és folyamatok állapotáról, megkönnyítve a döntéshozók dolgát, akik időben értesülnek minden fontos eseményről, és azonnal tudnak kritikus döntéseket hozni, ezzel növelve a hatékonyságot és a vevői elégedettséget.


Thorr Trax

Thorr Trax


A Thorr Trax a Thorr Application Suite integráns része, de önállóan akár belföldi vagy nemzetközi fuvarozó cégek vagy fuvar bróker cégek számára is ajánljuk. Lehetőség van a Thorr Application Suite moduljaiból vagy más rendszerből (EDI, XML, Idoc, Paragon, stb.) kapott fuvar feladatok automatikus rögzítésére. A kapott megbízásokat fuvar részfeladatokra bontva járatra tervezni, saját gépkocsival vagy alvállalkozóval végrehajtani akár több depón keresztül is megőrizve az adott fuvarfeladat összes naplózott információját. A rendszer része a saját vagy alvállalkozók által üzemeltett gépkocsipark paramétereinek tárolása, saját sofőrök esetén lehetőség nyílik az összes személyzeti adat kezelésére. A rendszerben rögzíthető az összes fuvarfeladattal kapcsolatos dokumentáció digitalizált akár digitális aláírással ellátott tárolására és egyszerű visszakereshetőségére. A fuvarmegbízó számára a fuvarfeladattal kapcsolatos információk és dokumentumok interneten keresztül biztonságos formában elérhetőek.


Thorr IG

Thorr Internal Gateway


A Thorr IG a Thorr Application Suite része, ami lehetővé teszi a fuvartervezéshez szükséges adatok átadását a Thorr Trax vagy egyéb fuvar szervező/ bonyolító alkalmazások felé. Az IG közösített egységes és könnyen használható felületen képes az adatokat megfelelő formában a felhasználó elé tárni ellenőrzésre vagy módosításra, majd azt a megfelelő formátumban átadni. Az IG-n keresztül 2 irányú kapcsolatra is lehetőség van, így visszirányú információt is tudunk a raktári alkalmazások felé biztosítani.


Thorr IRP

Thorr Integrated Returns Processing


A Thorr IRP a Thorr Application Suite egy kiegészítő modulja. Ezzel az alkalmazással lehetséges nagy mennyiségű kevert beérkezés (jellemzően visszáru) hatékony feldolgozása, költséghatékony, billentyűzetként illesztett vonalkód olvasókkal. Az egyszerű felépítés és kezelő felület hatékonyan tudja a feldolgozást segíteni.


Thorr SMP

Thorr Scanner Managed Process


A Thorr SMP a Thorr Application Suite egy kiegészítő modulja. Ezzel lehetővé válik nagy mennyiségi kevert beérkezés hatékony feldolgozására, költség hatékony, billentyűzet illesztett vonalkód olvasókkal. Az SMP lehetőséget biztosít arra, hogy azonnali line pickinget valósítsunk meg a beérkezés pillanatában.


Thorr General

Thorr General


A Thorr General a Thorr Application Suite része és komplex lekérdezés és statisztikai modul. A Thorr WM a raktári ügyfeleket egyedileg kezeli, a Thorr General-al lehetőség van egy könnyen kezelhető és egyszerűen használható alkalmazással a komplett raktári adathalmazra lekérdezéseket vagy riportokat futtatni, a folyamtokról és állapotról azonnali vagy előzmény adatokat lekérni személyzetről, eszközökről, göngyölegekről. A személyes értékelés és a hatékonyság hatásosan növelhető ennek a segítségével.


Thorr WMTR

Thorr Warehouse Manual Tracking


A Thorr WMTR a Thorr WM egy kiegészítő modulja, amelynek az a célja, hogy a raktári döntéshozók átfogó és egyértelmű képet kapjanak a komissió és összekészítési folyamtok állapotáról, még akkor is, ha még nem használják az AWP-t. Az eszköz billentyűzet illesztett vonalkód olvasókat használ arra, hogy a kiadott és visszavett dokumentumokat kövesse, így biztosítva az átláthatóságot.
Fel